pysznie.
Opublikowany pysznie. (https://www.pysznie.pl)

Strona główna > Matjas a’la łosoś z pestkami granatu

Matjas a’la łosoś z pestkami granatu

  • 15 November 2010
  • Gastrosfera
Składniki: 

Matjas a\'la łosoś SEKO S.A. - 24 dag
majonez - 3 łyżki
jogurt naturalny - 2 łyżki
dojrzały granat - 1 szt.
koperek - 2-3 gałązki
grubo mielony pieprz - 1 szczypta

Przygotowanie: 

Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.Smacznego!


Adres URL źródła: https://www.pysznie.pl/przepisy-kulinarne/ryby-i-owoce-morza/matjas-%E2%80%99la-%C5%82oso%C5%9B-z-pestkami-granatu