Hot-dogi z Parówkami z szynki i warzyw
05/09/2013 - 11:03
kuchnia amerykańska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
„Parówki z szynki” ZM Pekpol
bułki typu paluch, do hot-dogów
masło
pomidor
ogórek zielony
sałata
rzodkiewka
świeża czerwona cebula
sos musztardowy
Przygotowanie:
Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz