Ser pleśniowy w roli głównej
14/06/2013 - 12:22
kuchnia włoska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
Międzybrodzki Makaron Świderek - 250 g.Ser pleśniowy - 1 op.Opakowanie szpinaku - 400 g.Cebula - 1 szt.Czosnek - 2 ząbkiŚmietana 12 % - 3 łyżkiSól i pieprz
Przygotowanie:
Krok 1. Międzybrodzki Makaron świderki gotujemy według zaleceń na opakowaniu
Krok 2. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, a następnie dodajemy szpinak
Krok 3. Gdy szpinak trochę się podsmaży, dodajemy ser pleśniowym, czosnek i przyprawiamy dla smaku
Krok 4. Całość podajemy z makaronem
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz