Wiosenne babeczki z nowalijkami
02/03/2012 - 11:57
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
Babeczki z ciasta kruchego Dan Cake - 1 op.ser twarogowy - 300 gramów2-3 łyżeczki jogurtu naturalnegokoperekszczypiorekrzodkiewkasól, pieprz do smakupomidorki koktajlowe
Przygotowanie:
- Twaróg łączymy z jogurtem i wyrabiamy jednolitą masę.
- Dodajemy drobno pokrojoną rzodkiewkę, szczypiorek, posiekany koperek.
- Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
- Kolorową masę wkładamy do Babeczek z ciasta kruchego Dan Cake.
By nadać im wiosenną formę, dekorujemy cząstkami pomidorków koktajlowych. Przepis został opracowany przez Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonosze, Roberta Muzyczkę.
Czas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
dużo- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz