Sałatka wiosenna ze Zdrowym Błonnikiem i
04/04/2012 - 15:33
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
sałata strzępiasta czerwona - 1/2 główkisałata strzępiasta zielona - 1/2 główkipomidorki koktajlowe - 10 szt.świeża mięta - 1 pęczekser rokpol - 100 gZdrowy Błonnik firmy GRANEX - 100 gsok z połowy cytrynyoliwa z oliwek - 50 ml
Przygotowanie:
Obie sałaty dokładnie umyć oraz osuszyć, a następnie poszarpać na mniejsze kawałki. Pomidorki koktajlowe pokroić w cząstki, miętę posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, skropić sokiem z cytryny, polać oliwą i wymieszać.
Na gotową sałatkę pokruszyć ser rokpol.
Czas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz