Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą se
02/11/2011 - 11:27
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
250g półtłustego twarogu100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego3 łyżki kwaśniej śmietany3 ząbki czosnku100g łososia wędzonego w plasterkachpieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEXpomidorki koktajlowesól do smaku
Przygotowanie:
Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!
Czas przygotowania:
10 minutLiczba porcji:
6- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz