Hot-dogi z Parówkami z szynki i warzyw

kuchnia amerykańska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

„Parówki z szynki” ZM Pekpol
bułki typu paluch, do hot-dogów
masło
pomidor
ogórek zielony
sałata
rzodkiewka
świeża czerwona cebula
sos musztardowy

Przygotowanie: 

Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!

Czas przygotowania: 
nie wiem
Liczba porcji: 
nie wiem
Gastrosfera