Wiosenna sałatka z Paryżankami
22/05/2014 - 11:42
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
parówek Paryżanek ZM Pekpol - 1 opakowaniejajka - 3 sztukiżółty ser - 150 gpomidory - 6 sztukświeży ogórek - 1 sztukarzodkiewki - 1 pęczekkukurydza - 1 puszkazielony groszek - 1 puszkaszczypiorek - 1 szczyptamajonez - 1 słoiksól - 1 szczyptapieprz - 1 szczypta
Przygotowanie:
Ser, parówki, pomidory, ogórek, rzodkiewki oraz ugotowane na twardo jajka – kroimy w kostkę. Następnie dodajemy zielony groszek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko razem mieszamy, a na koniec doprawiamy sałatkę solą i pieprzem. Możemy ją też posypać świeżą bazylią.
Smacznego!
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz