Hot dogi na ostro
11/02/2015 - 15:43
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
bułka do hot dogów - 2 sztuki
sałata strzępiasta zielona - 2 liście
pomidor - 1 sztuka
cebula czerwona - 1 mała główka
ogórek konserwowy - 2 sztuki
parówki wieprzowe - 2 sztuki
sos piri – piri „Tarsmak”
musztarda „Tarsmak”
Przygotowanie:
Bułki do hot dogów przekroić wzdłuż i podgrzać na suchej patelni lub w piekarniku. W ciepłych bułkach umieścić po liściu sałaty, pokrojone w plasterki pomidory, cebulę, ogórki konserwowe i sparzone parówki. Polać sosem piri-piri i musztardą „Tarsmak”. Smacznego!
Czas przygotowania:
20 minutLiczba porcji:
2- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz