Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego

kuchnia amerykańska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

bułki pszenne - 4 mielone mięso wołowe - 0,5 kgpaczka boczku w plastrach ZM Pekpolplastry żółtego sera - 4 plastry pomidora - 4 liście sałaty  - 4 olej - 2  łyżkiząbki czosnku - 2 wędzona papryka w proszku - 1 sos Worcester - 2 łyżkimusztarda - 3 łyżkiketchup - 4 łyżkimiód - 150 mlsól, pieprz

Przygotowanie: 

Mięso doprawić solą i pieprzem, uformować hamburgery i piec na grillu. Składniki na sos zmieszać i doprawić do smaku. Pod koniec pieczenia mięsa podpiec bułki na grillu. Na mięsa ułożyć ser, sałatę, sos i pomidora i zamknąć wszystko w bułce.

Czas przygotowania: 
30 minut
Liczba porcji: 
4
Gastrosfera