Cheeseburger BBQ z plastrem chrupiącego
19/08/2015 - 09:35
kuchnia amerykańska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
bułki pszenne - 4 mielone mięso wołowe - 0,5 kgpaczka boczku w plastrach ZM Pekpolplastry żółtego sera - 4 plastry pomidora - 4 liście sałaty - 4 olej - 2 łyżkiząbki czosnku - 2 wędzona papryka w proszku - 1 sos Worcester - 2 łyżkimusztarda - 3 łyżkiketchup - 4 łyżkimiód - 150 mlsól, pieprz
Przygotowanie:
Mięso doprawić solą i pieprzem, uformować hamburgery i piec na grillu. Składniki na sos zmieszać i doprawić do smaku. Pod koniec pieczenia mięsa podpiec bułki na grillu. Na mięsa ułożyć ser, sałatę, sos i pomidora i zamknąć wszystko w bułce.
Czas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz