Grillowane pieczarki z żółtym serem
20/05/2013 - 12:56
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
10 większych pieczarek
ser Edamski MSM Mońki - 70 g
sól
pieprz mielony
Przygotowanie:
Pieczarki oczyścić i umyć, następnie wyciąć ogonki, oprószyć solą i zmielonym pieprzem. Środki pieczarek wypełnić startym na tarce serem żółtym i ułożyć na ruszcie lub posmarowanej olejem tacce aluminiowej. Grillować ok. 10 minut. Pod koniec grillowania przykryć pieczarki tacką dla zapieczenie sera. Smacznego! Przepis na grillowane pieczarki z żółtym serem, pyszną i szybką przekąskę, poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
Czas przygotowania:
15 minutLiczba porcji:
2- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz