Strudel z owocami tropikalnymi
04/05/2015 - 12:21
kuchnia włoska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
ciasto francuskie - 500 gkoktajl owocowy w syropie Valfrutta - 2 puszkirodzynki - 50 gSunquick Owoce Tropikalne - 100 ml
Przygotowanie:
Sposób przygotowania:
Wyjmij owoce z puszki i wymieszaj je ze 100ml syropu z zalewy oraz 100 ml Sunquicka Owoce Tropikalne. Całość gotuj na małym ogniu, aż zgęstnieje. Ciasto francuskie rozwałkuj, następnie wylej na nie ostudzoną masę owocową. Zwiń ciasto w strudel i piecz ok. 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C.
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska
Czas przygotowania:
20 minutLiczba porcji:
10- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz