Roladki nadziewane żółtym serem na sała
22/05/2015 - 14:45
kuchnia włoska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1/2 kgkiełbasa podwędzana - 200 gser żółty Edamski MSM Mońki - 150 gjajka - 2 szt.czosnek - 3 ząbkisos sojowy - 1 łyżeczkabułka tartasólpieprzolej do smażeniabotwina - 2 garści
Przygotowanie:
Do mięsa mielonego dodać zmieloną na maszynce kiełbasę, pokrojony w paseczki ser, jajka i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszać i uformować wałeczki. Każdy obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać na sałatce z młodej botwinki.
Smacznego!
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz