Roladki nadziewane żółtym serem na sała

kuchnia włoska
Ocena: 
0
Brak głosów
Składniki: 

mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1/2 kgkiełbasa podwędzana - 200 gser żółty Edamski MSM Mońki - 150 gjajka - 2 szt.czosnek - 3 ząbkisos sojowy - 1 łyżeczkabułka tartasólpieprzolej do smażeniabotwina - 2 garści

Przygotowanie: 

Do mięsa mielonego dodać zmieloną na maszynce kiełbasę, pokrojony w paseczki ser, jajka i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszać i uformować wałeczki. Każdy obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju na złoty kolor. Podawać na sałatce z młodej botwinki.

Smacznego!

Czas przygotowania: 
nie wiem
Liczba porcji: 
nie wiem
Gastrosfera