Penne z cukinią
19/09/2013 - 09:23
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
średnia cukinia - 1 oliwa z oliwek - 3 łyżkipęczka świeżej kolędry - 1/2 ząbki czosnku - 3 paczka makaronu penne - 400 gsos serowy Tarsmak - 3 łyżkisólpieprz
Przygotowanie:
Cukinię umyć, pokroić w średniej grubości plastry i podsmażyć na oliwie. Doprawić solą, pieprzem, dodać pokrojony w plasterki czosnek oraz posiekaną kolendrę. Całość chwilę poddusić, następnie dodać ugotowany al dente makaron, sos serowy Tarsmak i wymieszać.
Smacznego!
Przepis został przygotowany przez Roberta Muzyczkę, Szefa Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.
Czas przygotowania:
nie wiemLiczba porcji:
nie wiem- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz