Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym
08/01/2014 - 14:19
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
schab jagnięcy z kostką – 8 sztuk po ok.2 łyżki oleju sos chrzanowy PREMIUM Tarsmakgałązki świeżego rozmarynusól i świeżo zmielony pieprz do smaku
Przygotowanie:
Kotleciki jagnięce lekko rozbić tłuczkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i posypać drobno posiekanym rozmarynem. Następnie natłuścić olejem, ułożyć w miseczce i zostawić w lodówce na 2-3 godziny. Zgrillować na rozgrzanej patelni z obydwu stron na złoty kolor. Podawać z sosem chrzanowym PREMIUM Tarsmak jako danie główne lub jako gorąca przekąska.
Czas przygotowania:
długiLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz