Szaszłyki z Paryżanek na grilla
04/06/2014 - 12:00
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
Paryżanki ZM Pekpol - 1 opakowanie
żółty ser - 150 g
szynka gotowana ZM Pekpol - 1 opakowanie
mieszanka ziół - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
pieprz - 1 szczypta
Przygotowanie:
Na plastrze szynki kładziemy przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie Paryżankę i zwijamy w rulon. Kroimy na 4 części, nadziewamy na wykałaczkę i układamy na rozpalonym grillu. Parówki należy obracać kilka razy aż ser ze środka zacznie delikatnie wypływać. Tak zgrillowane Paryżanki podajemy z bagietką. Smacznego!
Czas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz