Fusilli z łososiem i pesto
12/02/2015 - 13:57
kuchnia polska
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
makaron świderki Arrighi - 400 gPesto alla Genovese Grand\'Italia - 6 łyżekwędzony łosoś - 300 gcukinia - 1 sztgarść bazylii - 1 oliwa z oliwek extra vergine Olitaliastarty parmezan - 100 g
Przygotowanie:
Sposób przygotowania:
Ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie. Na oliwie z oliwek zeszklij cukinię. Dodaj odcedzony makaron, łososia i pesto i dokładnie wymieszaj na wolnym ogniu. Fusilli podawaj z bazylią i posypane parmezanem.
Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl oraz na www.facebook.com/kuchnia.wloska
Czas przygotowania:
30 minutLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz