Matjas a’la łosoś z pestkami granatu
15/11/2010 - 11:10
kuchnia...
Ocena:
Brak głosów
Składniki:
Matjas a\'la łosoś SEKO S.A. - 24 dag
majonez - 3 łyżki
jogurt naturalny - 2 łyżki
dojrzały granat - 1 szt.
koperek - 2-3 gałązki
grubo mielony pieprz - 1 szczypta
Przygotowanie:
Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.Smacznego!
Czas przygotowania:
15 minutLiczba porcji:
4- Zaloguj się albo zarejestruj aby dodać komentarz